Liselore Gomes Art

Schilderijen en foto art

Naast mijn werk in opdracht als grafisch vormgever, maak ik ook schilderijen en tekeningen. En ben ik bezig met fotografie en fotobewerking. Mijn schilderijen zijn naar eigen idee, maar ook schilder ik in opdracht. Hieronder vindt u een gedeelte van mijn schilderijen en foto’s terug. Heeft u interesse in van mijn schilderijen of foto’s? Of wilt u graag een schilderij of foto op maat? Neemt u gerust contact op!

Voorbeelden foto art

Direct bestellen?

Wilt u direct een print / afdruk bestellen van één van mijn schilderijen of foto’s, dat kan! Volg de onderstaande link en kijk wat u wilt bestellen, een afdruk op canvas, op staal, als fotobehang, er zijn heel veel mogelijkheden! Volg de link: Liselorig Shop Heeft u specifieke wensen voor een afdruk, neemt u dan contact op met mij.

Voorbeelden schilderijen en tekeningen